Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Foto op Canvas

9,95€
Excl. BTW: 8,22€
Model: Herinneringen op Linnen
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:
*

*

Sprankelkado heeft in haar database honderden prachtige afbeeldingen maar het allerleukst blijft toch de mogelijkheid om eigen afbeeldingen op canvas te laten zetten.

Alle afbeeldingen zijn verkrijgbaar op canvas of linnen, gespannen op een eerste klas kwaliteit gevingerlast houten frame wat de kans op kromtrekken tot een absoluut minimum beperkt zodat u altijd een prachtig en strak bespannen doek heeft hangen. Deze canvasdoeken of herinneringen op linnen zijn perfect voor binnen gebruik maar ook, beperkt, buiten toepasbaar. Naast op een houten frame gespannen op canvas of linnen gedrukt kunt u ook kiezen om de afbeelding naar keuze op posterpapier, vinyl, herpositioneerbaar textiel, behang, voile, gordijnstof of zelfs meubelstof te laten drukken. In een kwaliteit zoals u deze van Sprankelkado gewend bent: de hoogste kwaliteit. Onze drukinkten zijn in hoge mate UV bestendig en daardoor kleurecht. Met een opdruk van Sprankelkado maakt u indruk.....jarenlang!

Alle foto's kunnen op verzoek en zonder meerkosten bewerkt worden. Zo kunt u alle kleurenafbeeldingen ook in zwart-wit of sephia bestellen of in zwart-wit met kleuraccenten. Een andere mogelijkheid is een deel van de afbeelding gebruiken of zelfs een collage van meerdere afbeeldingen is mogelijk. Heeft u zelf nog een idee dan brengen we dat graag ten uitvoer. Onze ontwerpers zeggen: daag ons maar uit!! Buiten aanpassingen in de afbeeldingen of een keuze uit onze zeer uitgebreide collectie in onze database kunt u verder nog uw specifieke wensen kenbaar maken met betrekking tot het materiaal waarop we uw afbeelding gaan drukken. Standaard kunt u kiezen uit een groot aantal materialen maar wellicht heeft u zelf nog een andere keuze.

De afbeeldingen in deze categorie worden regelmatig aangevuld, kijk daarom regelamtig om op de hoogte te blijven van alle nieuwe afbeeldingen.

Verzendkosten zijn bij Sprankelkado altijd bij de prijs inbegrepen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top