Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Ik Hou Keiveel Van Jou

19,95€
Excl. BTW: 16,49€
Model: Liefde
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:


*

*

Prachtige afbeeldingen van harten met inscriptie. We hebben een inspirerende selectie afbeeldingen die eigenlijk allemaal zeggen: ik hou keiveel van jou. Ideaal als geschenk aan degene warvan u houdt maar ook het perfecte geschenk voor een bruidspaar. Wij drukken de gewenste naam of namen en datum op de afbeelding. Bij 2 namen wordt het & teken tussen de namen geplaatst. Voor de afbeelding heeft u de keuze uit de collectie van Sprankelkado maar uiteraard mag ook altijd een eigen afbeelding worden aangeleverd.

De afbeelding kan op diverse manieren gedrukt worden: van canvas op een houten frame gespannen tot ons unieke zelfklevende textiel. Dit zelfklevende textiel kunt u eenvoudig overal plakken waar u maar wenst en wilt u de afbeelding op een andere plaats hangen dan kunt u de afbeelding zonder beschadigen en zonder lijmresten achter te laten ergens anders opplakken.

Let op: als u een vierkante maat besteld voor een rechthoekige afbeelding valt er een deel van de afbeelding weg!

Verzendkosten zijn bij Sprankelkado altijd bij de prijs inbegrepen.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top