Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Henk Elshout

60,96€
Excl. BTW: 50,38€
Model: Fotografie
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:


**

Fotograaf Henk Elshout heeft zijn sporen als fotograaf reeds ruim verdiend. Naast nieuwsfotograaf voor diverse bladen en tv zender heeft Henk een geweldige reputatie opgebouwd en een enorme database aangelegd met foto's van diverse onderwerpen. De stijl van fotograferen is uniek en herkenbaar en kan worden gezien als een heel eigen stijl. Naast het fotograferen van landschappen en natuur is het fotograferen van oude gebouwen, woningen en fabrieken die reeds lange tijd verlaten zijn, een passie van Henk. Henk is een raskunstenaar die kan toveren met zijn digitale spiegelreflexcamera.

Op onze site ziet u een kleine selectie van de foto's van Henk, spreekt de stijl u aan maar zit de foto van uw wens er niet bij dan kunt u ons uw wens mailen zodat in de uitgebreide database gekeken kan worden of de foto zoals u die wenst erbij zit. Tevens bestaat altijd de mogelijkheid om foto's in opdracht te laten maken.

Heeft u vragen of wilt u een offerte neem dan met ons contact op zodat wij een vrijblijvende offerte voor u uit kunnen brengen.

U kunt voor de kunst van Henk een keuze maken uit de gebruikelijke hoeveelheid materialen waarmee Sprankelkado werkt. Van opgespannen canvas tot weerbestendig Bysonyl met zeilogen in de hoeken om deze kunt buiten te kunnen hangen.

Verzendkosten zijn bij Sprankelkado altijd bij de prijs inbegrepen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top