Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Behang

21,01€
Excl. BTW: 21,01€
Model: Behang
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:


*Met een mooi behang geeft u een heel eigen sfeer en identiteit aan uw woning. Soms kunt u echter niet exact het behang vinden dat u in gedachten heeft. Op dat moment denkt u natuurlijk aan Sprankelkado! Bij ons kunt u uw eigen ontwerp laten drukken of u kunt onze ontwerp afdeling een ontwerp voor u op maat laten maken. We kunnen er bijpassende meubelstof, gordijnstof en zelfs voile bij drukken zodat u alles in één print heeft of ton-sur-ton. Uw fantasie is de enige grens aan onze mogelijkheden.

Wanneer u door ons behang laat bedrukken met een door uzelf ontworpen afbeelding of door u gemaakte foto ontstaat er prachtig persoonlijk behang dat gegarandeerd niemand anders heeft. Hiermee voorziet u uw slaapkamer, woonkamer of elk ander vertrek in uw woning of de vertrekken in uw bedrijfspand van uw eigen stijl. 

Enkele voorbeelden zijn: 
- Uw bedrijfslogo of huisstijl levensgroot op een wand 
- Foto's van een groeiende aanstaande moederbuik levensgroot in de babykamer 
- Uw vakantiefoto in uw woonkamer 
- Uw onderwaterfoto van een duikvakantie voor een wand in uw badkamer (behang mag niet doorweekt nat worden, vochtig is geen probleem.) 
- Een portretfoto van uw kinderen levensgroot op een wand in uw slaapkamer. 

Het behang heeft in principe een onbeperkte breedte en hoogte. De enige beperking is de kwaliteit van de aangeleverde afbeelding. Met een gemiddelde digitale compact camera is tot ca A3 formaat scherp af te drukken, dit is 42 bij 29,7cm. Een foto gemaakt met een compact camera en afgedrukt op 3 meter breed bij 2,40 meter hoog is dus gegarandeerd NIET scherp af te drukken. Dit hoeft echter helemaal geen probleem te zijn, al vanaf 1 meter afstand lijkt de foto toch scherp.

Ons behang wordt geleverd in een standaard breedte van 70 cm en in tot 30 meter lengte aan één stuk verkrijgbaar. Het enige wat u aan ons hoeft door te geven is de breedte en de hoogte van de gewenste afbeelding waarna u van ons een passende offerte krijgt. De genoemde prijs is de prijs per vierkante meter standaard behangpapier en de opslag voor ons ultramoderne en zeer eenvoudig aan te brengen zelfklevend textiel is slechts €5,00 per vierkante meter.  Daar dit behang maatwerk is kunt u het niet rechtstreeeks via de site bestellen maar maken wij altijd een offerte voor u. Daarbij kijken we meteen of het door u aangeleverde ontwerp daadwerkelijk in de door u gevraagde grootte geleverd kan worden. We kunnen heel veel maar een pasfoto van ca 2 x 3 cm kunnen we echt niet kwalitatief goed vergroten tot een formaat van 250 x 350 cm. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden zodat u lange tijd kunt genieten van een perfecte muur die een perfecte finishing touch in uw interieur is.

Ons zelfklevend textiel heeft een aantal zeer grote voordelen ten opzichte van standaard behnagpapier. Op de eerste plaats is het zelfklevend textiel, zoals de naam al aangeeft, voorzien van een zelfklevende laag. Dit betekent voor u geen gedoe met behangplaksel, insmeren van banen behang, in laten trekken etcetera etcetera, u kunt direct aan de slag en dat kunt u desgewenst in uw zondagse pak. Het tweede gote voordeel is dat het textiel een open structuur heeft waardoor u luchtbellen eenvoudig kunt wegdrukken, uw behang zit dus altijd mooi strak. Het derde grote voordeel is dat u het textielbehang eenvoudig opnieuw kunt positioneren indien het niet zit zoals u het wenst, u hoeft het niet opnieuw in te smeren, u zit niet van kop tot teen onder het behangplaksel en het kost relatief weinig moeite. Het vierde grote voordeel is dat u het zelfs in uw eentje kunt aanbrengen, waar dit bij standaard behang uitsluitend is voorbehouden aan ervaren behangers kan iedereen met ons zelfklevens textiel eenvoudig zelf behangen. Het laatste (of misschien niet het laatste maar u heeft er misschien al wel genoeg gehoord) voordeel is dat u het herpositioneerbaar textiel behang weer kunt verwijderen op het moment dat u weer wat anders wenst, de kamer even een heel andere sfeer wenst te geven of .......... tja om wat voor reden dan ook: u kunt het behang eenvoudig van de wand afhalen zonder dat het beschadigd en zonder dat er lijmresten achter blijven. Indien u het schutvel bewaard kunt u het behang daar weer opplakken en zo kunt u in een handomdraai uw kamer aan een seizoen aanpassen.

Verzendkosten zijn bij Sprankelkado altijd bij de prijs inbegrepen

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top