Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Behangrand

46,72€
Excl. BTW: 38,61€
Model: Behangrand
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:
*

*

U kunt bij Sprankelkado geheel naar eigen ontwerp een prachtige behangrand laten maken waarmee elke ruimte in no time wordt omgetovert tot een plek met een bijzondere uitstraling. 

Om te starten ontwerpt u een meter behangrand waarbij het begin en het eind op elkaar aan dienen te sluiten zodat de behangrand tot maximaal 39 meter gefabriceerd kan worden. De breedte waarin is maximaal 16cm, bredere formaten op aanvraag. Een ontwerp kan gemaakt worden naar thema; voorbeelden zijn skylines van grote steden, natuur, babyafbeeldingen etc of naar kleur. Ook is het mogelijk om bestaande foto's en afbeeldingen in uw ontwerp te verwerken. Bent u wat minder handig of wilt u gewoon niet zelf aan de slag om te ontwerpen dan nemen wij deze klus graag over. Ons professionele team staat klaar om een behangrand geheel naar uw wens te ontwerpen. U kunt er tevens bijpassende gordijnstof, interieurstof en accessoires bij bestellen.

Erg leuk om voor de babykamer een op kleur en interieur afgestemde behangrand te maken maar natuurlijk ook voor de woonkamer, keuken of slaapkamer zijn de mogelijkheden onbeperkt. Ook kan door ons een behangrand geproduceerd worden welke exact bij uw behang of gordijnen past. 

Genoemde prijs is voor een behangrand op standaard behangpapier tot een lengte van 5 meter. Voor elke volgende meter betaalt u slechts €7,50 extra. U kunt tot 34 meter bij kopen zodat een aaneengesloten rand van maar liefst 39 meter ontstaat. Indien meer dan 39 meter nodig is dan zal de behangrand uit meerdere delen bestaan. Heeft u meer dan 15 meter behangrand nodig dan kunnen wij een gunstige aanbieding doen, neem in dat geval contact met ons op voor een apssende offerte.

Wij kunnen de behangrand tegen een geringe meerprijs ook leveren op zelfklevend herpositioneerbaar textiel. Dit bijzondere materiaal heeft de prettige eigenschap dat het zeer gemakkelijk, zonder luchtbellen, is aan te brengen op vrijwel elke vlakke ondergrond. Het materiaal is vervolgens probleemloos en zonder lijmresten achter te laten te verwijderen en kan meerdere malen opnieuw worden aangebracht. De voordelen van het zelfklevend textiel zijn zeer groot, zonder behangplaksel aanmaken kunt u de behangrand direct aanbrengen en u kunt het keer op keer opnieuw positioneren. De meerprijs van slechts €2,50 per meter laat zich snel terugverdienen door het gebruiksgemak en de wetenschap dat u na een bepaalde tijd de rand weer kunt verwijderen en de kamer daarmee weer in de oorspronkelijke staat kunt terugbrengen zonder de hele kamer opnieuw te behangen of schilderen. De maximale lengte voor zelfklevend textiel uit een stuk is 30 meter. 

Voor de behangrand dient een bestand aan geleverd te worden van maximaal 16 cm hoog en 1 meter breed waarbij begin en eind op elkaar aansluiten zodat een naadloos patroon ontstaat. Het bestand dient te worden aangeleverd in JPEG, PDF EPS of PNG en dient een grootte te hebben van ten minste 100 DPI. Andere bestandsvormen, grootte en overige bijzonderheden zijn mogelijk maar altijd in overleg. Het ontwerp mag ook op papier gemaakt worden en aan ons worden toegezonden, graag opgerold en zonder vouwen en kreuken toezenden.

Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk altijd mailen of bellen.

Verzendkosten zijn bij Sprankelkado altijd bij de prijs inbegrepen

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top