Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

PosterPret


Ontwerp zelf een poster

U kent natuurlijk allemaal de poster en ook heeft u vast wel eens een poster aan uw muur gehangen! Als kind de center fold posters uit diverse tijdschriften of een poster die u in een winkel kocht van uw favoriete idool. Bij Sprankelkado kunt u ook posters bestellen, kleine A4 formaat posters, giga posters van 240 cm hoog en 140 cm breed en alles wat daartussen zit. We maken van uw zoontje Batman, van uw dochter Mega Mindy, van u als bruidspaar de hoofdrolspelers in een Hollywood film, van uw vader Charles Bronson alias “harmonica” in Once Upon a Time in the West en van uw vrouw Faye Dunaway in Bonnie and Clyde.

Heeft u wat minder met films en afgebeeld worden als een echte Hollywood ster maar des te meer met een beroep, sport of hobby, ook daarin zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Naast levensechte afbeeldingen kunnen we uw poster als pop art of Andy Warholl maken maar ook als striptekening of potloodtekening. Alles is mogelijk en u krijgt vooraf te zien hoe de poster er uit gaat zien.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Back to top