Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

KoesterKnuffel

29,95€
Excl. BTW: 24,75€
Model: Knuffel
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:


**

Een kunstwerk dat getekend, geplakt en geknutseld is of een mooie foto vormt de basis en daarvan maken wij een identieke knuffel van een heerlijk zachte, hypoallergene stof met een hoog knuffelgehalte. De vulling is heerlijk fluffig en zorgt samen met de heerlijk zachte buitenkant voor een knuffel met een hoog aaibaarheids gehalte.

De kleuren van de aangeleverde tekening worden zo natuurgetrouw als mogelijk gedrukt zodat de knuffel een echte ruimtelijke weergave van de tekening is. De tekening wordt voorzien van een ruime contour. Dit zorgt ervoor dat de knuffel goed gevuld kan worden en dat de hele tekening goed te zien is. Hoe de KoesterKnuffel er uiteindelijk uit komt te zien is voor een belangrijk deel afhankelijk van de aangeleverde tekening of foto. Een rechthoekig blad dat helemaal vol getekend is kan niet anders dan een rechthoekige KoesterKnuffel worden, een tekening van een pop kan contouren volgen, armen en benen kunnen echter niet als losse armen en benen worden gemaakt.

De knuffel kan gewassen worden op 60 graden. Dit is de temperatuur die noodzakelijk is om huismijt en luizen te doden. Zo kan de knuffel keer op keer fris gewassen worden en is daarmee ook geschikt voor kinderen met bijvoorbeeld een huisstof allergie.

Kinderen produceren de prachtigste kunstwerken en zijn daar met recht trots op. Wat is er dan mooier om een knuffel van je eigen tekening te hebben?

Naast de mogelijkheid om een mooie tekening of een mooi kunstwerk om te laten zetten naar een knuffel kan er ook een knuffel gemaakt worden van een foto. De KoesterKnuffel is dan een knuffel of kussen met een afbeelding van een persoon, dier of voorwerp om troost te bieden tijdens een vervelende situatie. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis opname van een kind of de uitzending van een van de ouders op een militaire missie.

Een voorbeeld van een prachtige knuffel die we hebben mogen maken is die van een monster. Het monster is door Kennedy getekend op verzoek van zijn moeder. Kennedy was erg vaak angstig voor monsters en ander engs wat er onder zijn bed zou zitten. De moeder van van Kennedy gaf hem de opdracht om een tekening van een monster te maken. Het moest een monster worden dat sterker, slimmer en beter is dan alle monsters en engs wat Kennedy onder zijn bed kon hebben. Dit sterke monster zou alle anderen kunnen verjagen. De tekening van Kennedy hebben wij omgezet naar een knuffel. De monsterknuffel die in staat is om alle andere monsters en engs te verjagen en ervoor zal zorgen dat Kennedy goed kan slapen.

Ook hebben we van een foto van de inmiddels overleden hond Lupie een prachtige KoesterKnuffel gemaakt zodat Lupie er altijd een beetje bij is.

Dit zijn slechts enkele van de zeer veel voorbeelden die we kunnen noemen. Feit is dat een KoesterKnuffel uw kind maar ook volwassenen kan helpen bij het verwerken van moeilijke dingen, steun kan geven in lastige en pijnlijke situaties zoals ziekenhuisbezoeken en troost kan bieden bij verlies.

Het hebben van een kussen van een ouder, van beide ouders, van de hond, van alle klasgenootjes of zelfs van een voetbalstadion kan in zo’n situatie troost bieden en helpen.

De knuffels kunnen als vierkant of rechthoekig kussen worden geleverd maar kunnen ook in contour vormen uitgevoerd worden. 

KoesterKnuffel een knuffel om te koesteren. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top