Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Persoonlijk


Zelf een kado ontwerpen

Vele soorten kado's en kadootjes die we graag voor u van een persoonlijke touch voorzien. Een eenvoudige schooltas wordt ineens heel persoonlijk door er een naam op te drukken, een mok is niet zo maar een mok als er de foto van uw kleinkinderen op staat en een fles wijn wordt een chique kado als er een bijzonder en persoonlijk wijnetiket op zit.

In onze winkel vindt u diverse producten in ons algemeen assortiment ,aar waar andere webwinkels stoppen gaan wij verder.................... veel verder. Wij creëren in samenwerking met u een keur aan kadootjes die u werkelijk nergens anders kunt kopen. Zo hebben wij als enige in de wereld uw foto's compleet met prachtige lijst op prachtig zelfklevend textiel. Geen gaten boren maar eenvoudig de foto met lijst en al tegen de muur plakken! Ook maken we spaarpotten op maat, van een levensgrote koe tot een Iphone van een halve meter hoog  en van een dansend varken tot een ouderwetse Engelse telefooncel. Verkrijgbaar in vele maten en altijd in de door u gewenste kleur of kleuren. Ook hierin zijn wij uniek.

Kortom, als we het zelf niet al bedacht hebben en op onze site hebben gezet danlaten we ons graag door u uitdagen om dat te maken wat u in gedachten heeft.

Verfijnd zoeken

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Back to top