Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Geboortekaartje Cadeau Shirt

17,95€
Excl. BTW: 14,83€
Model: Geboortekaartje Cadeau
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:
*

*

*

GEBOORTEKAARTJE CADEAU

We hebben inmiddels honderden rompertjes, t-shirtjes, tegels, canvasdoeken, metalen plaatjes, wijnetiketten en dergelijke gemaakt met een opdruk van een geboortekaartje. De reactie van de ontvangers is altijd bijzonder leuk. Ouders kiezen met zeer veel zorg en aandacht een mooi geboortekaartje uit en vinden het altijd geweldig een kado te krijgen waar dit geboortekaartje opgedrukt of in verwerkt is.

Het meest verkochte geboortekaartje kado is een opdruk op een rompertje, op de voet gevolgd door een t-shirt met korte mouw maar u kunt het geboortekaartje op alle kledingstukken en artikelen bestellen. We maken er voor u altijd een bijzonder kado van waarvoor zeker geldt: maak indruk met onze opdruk.

Indien u de afbeelding van het geboortekaartje niet zelf kunt scannen kunt u het ook naar ons opsturen (niet vouwen of kreuken!). Wij zorgen er dan voor dat het geboortekaartje op juiste wijze wordt gescand en we zenden het geboortekaartje weer naar u toe samen met het geboortekaartjekado.

Verzendkosten zijn bij Sprankelkado altijd bij de prijs inbegrepen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top