Zoektocht

Zoektocht

Laatste update 2015-01-26 11:41:26

Al enige tijd hebben wij leistenen planken in ons assortiment. Deze kunnen worden gebruikt als snijplank of kaasplank. De plank is verkrijgbaar in twee vormen (rechthoekig en rond) en per vorm in verschillende afmetingen. Het leisteen is uitermate goed geschikt om namen, logo’s, teksten of recepten erin te graveren. Enige tijd geleden kwam iemand bij ons in de showroom. Zij was op zoek naar een naambord voor bij haar voordeur. Het liefst iets wat anders was dan standaard. Wij hebben diverse mogelijkheden laten zien, maar het was het elke keer net niet. Maar wat dan wel? Dat wist de klant niet. Dat is vervelend voor beide kanten. De klant kan niet uitleggen wat ze bedoeld en wij hadden blijkbaar niet wat zij zocht. Van alles haalden wij tevoorschijn, hout, glas en nog veel meer. Maar de reactie bleef “het is erg mooi, maar niet wat ik zoek”. 
Een andere klant kwam de showroom binnen. Hij kwam zijn bestelling (een kaasplank bedrukt) ophalen. Het is gebruikelijk bij ons, dat wij als een klant de bestelling komt afhalen, deze ook van alle kanten wordt bekeken. De heer bekeek de kaasplank dus van alle kanten en ook de ingegraveerde tekst. Hij was er zeer tevreden over.
De mevrouw die op zoek was naar een naambord keek op en riep spontaan uit “Oh, wat is dat mooi. Dat is precies wat ik zoek. Dat moet mijn naambord worden”.
Wij hebben alle gegevens van mevrouw genoteerd en hebben van de leistenen kaas/snijplank een naambord gemaakt. Bij het ophalen van de plank was mevrouw nog steeds enthousiast.
Wie had dat nou gedacht? Een leistenen kaas/snijplank als naambord naast de voordeur!

Uw reactie

Uw naam:


Bericht: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed


Voer bovenstaande code in: 
Back to top