Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Strijkapplicaties


APPLICATIE

Vele soorten strijkapplicaties, ook wel strijktransfer en strijkplaatjes genoemd. Met onze strijkapplicaties kun je eenvoudig je kleding een ander uiterlijk geven en uniek maken. Je hebt de keuze uit zeer veel afbeeldingen en teksten. Sprankelkado applicaties zijn verkrijgbaar als full colour gedrukte folie, kleur folie en strass steentjes. Een combinatie is ook mogelijk.

Vindt je niet wat je zoekt dan maken we het voor je. Mail in dat geval wat de wensen zijn en we ontwerpen met plezier een uniieke applicatie. Mail ons voor een vrblijvende prijsopgave en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Naast de vaste afbeeldingen en teksten kunnen ook unieke teksten gemaakt worden en je kunt ook foto's en afbeeldingen uploaden. Zo kun je voor een jubilaris een kledingstuk maken met zijn of haar foto en een door uzelf bedachte tekst. Ideaal voor personeelsfeesten, groepsuitjes, verenigingen, sportdag, carnaval en alle andere situaties waarbij je als groep herkenbaar moet zijn. Doordat je zelf de applicaties aanbrengt op door jezelf gekochte kleding bespaart je op de kosten.

Uiteraard kunnen we ook al uw applicaties, kant en klaar, op een kledingstuk naar wens voor u maken. Dit is handig als u weinig tijd heeft of gewoon omdat u er geen zin in heeft om het zelf te doen.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Back to top