Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Applicatie Franse Modeontwerpers

6,95€
Excl. BTW: 5,74€
Model: Franse Modeontwerpers
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:


*

*

Naam of Tekst:*Elk jaar, met Valentijn, brengt La Poste (de Franse posterijen) postzegels uit die zijn ontworpen door de grootste namen in de Franse mode industrie. De postzegels zijn hartvormig en zijn gevarieerd in designs. Het zijn stuk voor stuk kleine en prachtige kunststukken die leuk zijn en waarmee een kledingstuk zoals een shirt een heel andere uitstraling krijgt. De postzegels zijn ware collectors items, je kunt de hartvormige postzegels ook gaan sparen bij Sprankelkado, niet om op een kaart te plakken die verstuurd moet worden maar als strijkapplicatie om op een kledingstuk aan te brengen.

Onze strijkapplicaties breng je eenvoudig zelf aan op eigen kleding. Bij Sprankelkado heb je een zeer ruime keuze uit full-colour applicaties en applicaties in een kleur waarbij de kleur door uzelf bepaald wordt zodat er een uniek product ontstaat.

De applicaties zijn verkrijgbaar in 5 afmetingen:

klein: passend binnen een kader van 10 x 10 cm, 
middel: passend binnen een kader van 15 x 15 cm
groot: passend binnen een kader van 20 x 20 cm
extra groot: passend binnen een kader van 25 x 25 cm
mega groot: passend binnen een kader van 30 x 30 cm

Passend binnen een kader houdt in dat de afbeelding zo groot als mogelijk binnen de gegeven maat wordt uitgevoerd.

U kunt een naam of een tekst mee laten drukken. Bij deze full-colour afbeeldingen wordt de naam of tekst in een bij de afbeelding passende kleur meegedrukt.

Applicaties worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het enige wat u nodig heeft is het kledingstuk waar de applicatie op moet en een strijkijzer om de applicatie vast te zetten op de kleding. 

Ideaal voor familieuitstapjes, verfraaien van kinderkleding, reünie, personeelsfeest, sportdag, carnavalsverenigingen etc.

Heb je zelf een afbeelding die u als strijkapplicatie aangeleverd wenst te krijgen dan gebruik je daarvoor de upload mogelijkheid. Ook is het altijd mogelijk om een speciaal ontwerp te laten maken door onze ontwerpafdeling. Stuur daarvoor een mail met je wensen zodat we een passende offerte voor je knnen maken.

Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top