Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Applicatie Vintage Poezieplaatjes

6,95€
Excl. BTW: 5,74€
Model: Vintage Poezieplaatje
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:


*

*Naam of Tekst:

*Het allernieuwste op het gebied van strijkapplicaties zijn onze vintage poezieplaatjes. De applicaties zijn exacte replica's van echte jaren 60 en -70 poezieplaatjes. De prachtige afbeeldingen zijn kleurrijk en geven een shirt een prachtig ander uiterlijk. Deze categorie wordt snel uitgebreid met veel meer mooie vintage poezieplaatjes, houdt onze site dus in de gaten.

Onze strijkapplicaties brengt u eenvoudig zelf aan op eigen kleding. Bij Sprankelkado heeft u een zeer ruime keuze uit full-colour applicaties en applicaties in een kleur waarbij de kleur door uzelf bepaald wordt zodat er een uniek product ontstaat.

De applicaties zijn verkrijgbaar in 5 afmetingen:

klein: passend binnen een kader van 10 x 10 cm, 
middel: passend binnen een kader van 15 x 15 cm
groot: passend binnen een kader van 20 x 20 cm
extra groot: passend binnen een kader van 25 x 25 cm
mega groot: passend binnen een kader van 30 x 30 cm

Passend binnen een kader houdt in dat de afbeelding zo groot als mogelijk binnen de gegeven maat wordt uitgevoerd.

U kunt een naam of tekst laten toevoegen aan de applicatie zodat deze nog persoonlijker wordt. De kleur van de tekst zal worden aangepast aan de kleuren van de applicatie.

Applicaties worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het enige wat u nodig heeft is het kledingstuk waar de applicatie op moet en een strijkijzer om de applicatie vast te zetten op de kleding. 

Ook ideaal voor familieuitstapjes, verfraaien van kinderkleding, reünie, personeelsfeest, sportdag, carnavalsverenigingen etc.

Heeft u zelf een afbeelding die u als strijkapplicatie aangeleverd wenst te krijgen dan gebruikt u daarvoor de upload mogelijkheid. Ook is het altijd mogelijk om een speciaal ontwerp te laten maken door onze ontwerpafdeling. Stuurt u daarvoor een mail met uw wensen zodat we een passende offerte voor u knnen maken.

Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top