Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Applicatie Vogels

6,95€
Excl. BTW: 5,74€
Model: Strijk Applicatie
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:


*

*

Naam of Tekst:

*Onze strijkapplicaties brengt u eenvoudig zelf aan op eigen kleding. Bij Sprankelkado heeft u een zeer ruime keuze uit full-colour applicaties en applicaties in een kleur waarbij de kleur door uzelf bepaald wordt zodat er een uniek product ontstaat.

De applicaties zijn verkrijgbaar in 5 afmetingen:

klein: passend binnen een kader van 10 x 10 cm, 
middel: passend binnen een kader van 15 x 15 cm
groot: passend binnen een kader van 20 x 20 cm
extra groot: passend binnen een kader van 25 x 25 cm
mega groot: passend binnen een kader van 30 x 30 cm

Passend binnen een kader houdt in dat de afbeelding zo groot als mogelijk binnen de gegeven maat wordt uitgevoerd.

De silhouet afbeeldingen kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. Sprankelkado heeft een bijzonder groot assortiment aan kleuren en uitvoeringen van de strijfolie. U kunt kiezen uit vele kleuren gladde folie maar ook uit vele kleuren flock folie, een fluweelzachte folie die aanvoelt als velours. Bij het opgeven van een naam of tekst wordt deze bij de silhouet afbeeldingen uitgesneden zodat op de plaats van de letters de kleur van de kleding te zien is. Bij full-colour afbeeldingen wordt de naam of tekst in een bij de afbeelding passende kleur meegedrukt.

Applicaties worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het enige wat u nodig heeft is het kledingstuk waar de applicatie op moet en een strijkijzer om de applicatie vast te zetten op de kleding. 

Ideaal voor familieuitstapjes, verfraaien van kinderkleding, reünie, personeelsfeest, sportdag, carnavalsverenigingen etc.

Heeft u zelf een afbeelding die u als strijkapplicatie aangeleverd wenst te krijgen dan gebruikt u daarvoor de upload mogelijkheid. Ook is het altijd mogelijk om een speciaal ontwerp te laten maken door onze ontwerpafdeling. Stuurt u daarvoor een mail met uw wensen zodat we een passende offerte voor u knnen maken.

Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top