Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Ontwerp uw Eigen Teenslippers


Zelf teenslippers ontwerpen

NIEUW NU MET 2-COMPONENTEN BESCHERMLAAG VOOR EXTRA LANGE LEVENSDUUR. Door deze revolutionaire laag die vanaf nu op elk paar zelf ontworpen slippers zal worden aangebracht zal de levensduur enorm toenemen. Stoffen als zand, zonnebrandmiddel en zelfs benzine hebben door deze unieke laag veel minder invloed op de levensduur van de afbeelding. De laag geeft tevens tevens een hoogwaardige UV bescherming zodat de kleuren nauwelijks zullen vervagen door zonlicht. Slippers van Sprankelkado zijn de enige slippers die volgens dit unieke, speciaal ontwikkelde procédé behandeld worden en de afbeeldingen hebben daardoor een aanzienlijk langere levensduur. 

De jongste trend van dit moment: ontwerp uw eigen teenslippers. De zelf ontworpen teenslippers zijn verkrijgbaar in de maten S (36-38) M (39-41) en L (42-44) en kindermaten S (23-26) M (27-30) en L 31-34). De kleur van de zool en de band bovenop is zwart en (momenteel nog) niet in andere kleuren verkrijgbaar. De zool is van een stevige kwaliteit, hoogwaardig Braziliaans rubber en heeft een dikte van 15 mm. Een geheel eigen idee voor twee kadootjes in een! 


Voor persoonlijke teenslippers kunt u zelf een ontwerp tekenen of een ontwerp maken met behulp van foto's, afbeeldingen of tekeningen. Heeft u een favoriet t-shirt of zomerjurkje waar u de print erg mooi van vindt dan kunt u deze print op uw zelf ontworpen teenslippers bestellen door van deze print een duidelijke (digitale) foto te maken. Verder is elke print, foto of afbeelding om te zetten naar een ontwerp voor uw teenslippers. 

Bij één foto kijken we hoe we de foto het beste op beide slippers kunnen drukken. Het kan zijn dat de foto in twee helften wordt gesplitst waarbij op elke slipper een helft komt. Is de afbeelding smal genoeg dan kan de afbeelding op beide slippers. We drukken dan de afbeelding op de linker slipper origineel af en op de rechter slipper in spiegelbeeld zodat een mooi passend paar ontstaat. Is de afbeelding te breed (nagenoeg vierkant, landscape) dan zal de afbeelding altijd gesplitst worden waarbij wij nauwkeurig kijken naar de verdeling op de slippers. Heeft u twee afbeeldingen dan kunt u bij opmerkingen weergeven welke afbeelding u aan welke zijde wenst. Houdt u er rekening mee dat de slippers langwerpig zijn in een breedte/lengte verhouding van ongeveer 1:3. Een landscape (liggende foto) wordt ALTIJD verdeeld over 2 slippers, het is helaas niet mogelijk om een landscape foto op één slipper te drukken. Portret (staande foto's) zijn wel vrijwel altijd goed op een slipper te drukken. Vraag bij twijfel ons advies! 

U kunt tegen een geringe meerprijs een naam of woord van maximaal 12 letters aan uw ontwerp toevoegen. Bij het invullen van een naam of woord zal deze op beide slippers afgebeeld worden, geeft u voor- en achternaam op dan wordt de voornaam op de linkerslipper gedrukt en de achternaam op de rechterslipper gedrukt. U kunt ook de kleur van de tekst aangeven. LET OP met het keuzemenu kleur tekst wordt dus uitsluitend bedoeld de kleur van de eventuele tekst op de afbeelding. De kleur van de zool en band is altijd zwart. 


Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch maar ook per mail.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Back to top