Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Laser


Wij beschikken over een ruime ervaring met lasergraveren, lasersnijden, laserstanzen en lasermarkeren van een breed assortiment materialen.

Met lasergraveren kunt u snel en flexibel vrijwel elk materiaal laten voorzien van uw afbeelding, logo of beeldmerk, met de mogelijkheid tot unieke nummering, barcodes en herkenningstekens. In het kader van diverse Europese wetten ten aanzien van productaansprakelijkheid is het voor bedrijven vaak essentieel dat een (identieke) nummering of beeltenis  onuitwisbaar is. Door een product te lasergraveren wordt een onuitwisbare verandering in het oppervlak teweeg gebracht. Deze verandering is afhankelijk van het te lasergraveren materiaal en kan een pigmentverandering, verbranding of texturering zijn. Hierbij blijven in de meeste gevallen de productspecifieke eigenschappen behouden. Door de lage opstartkosten is het mogelijk ook een of enkele stuks of kleine series van uw product te laten lasergraveren. 

Afhankelijk van het materiaal kunnen kleurpigmenten mee gelasergraveerd worden. Zo kunnen we samen met u, op een professionele en representatieve manier, toewerken aan een duurzame maar vooral ook optimale attentiewaarde voor uw afbeelding, logo of beeldmerk. Materialen die we kunnen lasergraveren zijn onder andere: glas en glaswerk, spiegels, trespa, hout, MDF, acryl, diverse kunststoffen, karton, papier, vilt, natuursteen, laminaat, leer, (geanodiseers) aluminium, rubber, siliconen en textiel. Staat het materiaal wat u wenst te laten graveren er niet bij, neem dan contact met ons op.

Voor een groot aantal materialen bestaat de mogelijkheid om niet alleen te lasergraveren maar ook te lasersnijden of laserstanzen om contour aan uw product aan te brengen. Door de dunne laserstraal kunt u extreem gedetailleerde vormen contoursnijden die met conventionele technieken zoals CNC frezen, stralen, stansmessen en plotten onmogelijk zijn.

Er zijn geen producten in deze categorie.
Back to top