Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Dogtag / IDtag

9,99€
Excl. BTW: 8,26€
Model: Dogtag
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:
*

*

*

Onze dogtag met afbeelding plus naam en/of tekst zijn helemaal aan uw stijl aan te passen. Met eigen foto of een van de vele afbeeldingen van bijvoorbeeld hobby, sport of liefhebberij in combinatie met de door u gewenste tekst ontstaat een waardevol sieraad.

U kunt de volgende informatie op een tag laten zetten:
Voornaam
Achternaam
Adresgegevens
Telefoornnummer
Allergieën
Bloedgroep
Medicijngebruik
Ziekte

Let er wel op dat de afmetingen van het plaatje slechts 5x3 cm is en de letters kleiner worden bijmeer informatie. Zet er dus alleen de noodzakelijke informatie op.

De tag is desgewenst ook dubbelzijdig te bedrukken. Zo kunt u aan de voorzijde een foto of afbeelding laten drukken en op de achterzijde alle noodzakelijke informatie.

Niet alleen als halssierraad maar ook als adreslabel aan uw tas of zelfs als exclusief sierraad aan de halsband van uw hond of kat. De mogelijkheden met dit metalen plaatje zijn onbegrensd. Het plaatje is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Afbeeldingen en/of tekst worden in briljante kleuren en veel detail weergegeven. U kunt kiezen voor een nekkoord met een schuifknoop of in een vaste lengte met een veiligheidssluiting. Deze sluiting springt open zodra er kracht op uitgeoefend wordt. Dus als de drager ergens achter blijft hangen zal de sluiting openspringen zodat er geen letsel optreedt, wel zo veilig als u werk verricht waarbij het dragen van een halssierraad gevaar kan opleveren en natuurlijk perfect voor kinderen.

Het verstelbare nekkoord versteld u eenvoudig zelf in lengte, Het nekkoord met de veiligheidssluiting kan in 2 maten geleverd worden welke u zelf ook eenvoudig korter kunt maken.

Ook perfect als geschekje om aan uw gasten mee te geven bij uw huwelijksfeest of overige feestelijkheden.

Verzendkosten zijn bij Sprankelkado altijd bij de prijs inbegrepen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top