Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Henk Elshout Fotografie

0,00€
Excl. BTW: 0,00€
Model: Fotografie
Beschikbaarheid: Op bestelling

Op onze site ziet u een kleine selectie van de foto's van Henk, ook bestaat altijd de mogelijkheid om foto's in opdracht te laten maken.

De foto's die u op de website ziet kunt u bestellen op canvas, zelfklevend textiel, dibond, aluminium, behang, hout, posterpapier, stickers en alles wat u nog meer kunt bedenken!

Fotograaf Henk Elshout heeft zijn sporen als fotograaf reeds ruim verdiend. Naast nieuwsfotograaf voor diverse bladen en tv zender heeft Henk een geweldige reputatie opgebouwd en een enorme database aangelegd met foto's van diverse onderwerpen. De stijl van fotograferen is uniek en herkenbaar en kan worden gezien als een heel eigen stijl. Naast het fotograferen van landschappen en natuur is het fotograferen van oude gebouwen, woningen en fabrieken die reeds lange tijd verlaten zijn, een passie van Henk. Henk is een raskunstenaar die kan toveren met zijn digitale spiegelreflexcamera.

Heeft u vragen of wilt u een offerte neem dan met ons contact op zodat wij een vrijblijvende offerte voor u uit kunnen brengen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top