Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Strijkapplicatie Sinterklaas

6,99€
Excl. BTW: 5,78€
Model: Strijkapplicatie
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:


*

Naam of Tekst:*

Onze strijkapplicaties breng je eenvoudig zelf aan op eigen kleding. Bij Sprankelkado heeft u een zeer ruime keuze uit full-colour applicaties en applicaties in een kleur waarbij de kleur door jou zelf bepaald wordt zodat er een uniek product ontstaat.

De applicaties zijn verkrijgbaar in 5 afmetingen:

klein: passend binnen een kader van 10 x 10 cm, 
middel: passend binnen een kader van 15 x 15 cm
groot: passend binnen een kader van 20 x 20 cm
extra groot: passend binnen een kader van 25 x 25 cm
mega groot: passend binnen een kader van 30 x 30 cm

Passend binnen een kader houdt in dat de afbeelding zo groot als mogelijk binnen de gegeven maat wordt uitgevoerd.

De silhouet afbeeldingen kun je geheel naar eigen wens aanpassen. Sprankelkado heeft een bijzonder groot assortiment aan kleuren en uitvoeringen van de strijfolie. Je kunt kiezen uit vele kleuren gladde folie maar ook uit vele kleuren flock folie, een fluweelzachte folie die aanvoelt als velours. Bij het opgeven van een naam of tekst wordt deze bij de silhouet afbeeldingen uitgesneden zodat op de plaats van de letters de kleur van de kleding te zien is. Bij full-colour afbeeldingen wordt de naam of tekst in een bij de afbeelding passende kleur meegedrukt.

Applicaties worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het enige wat nodig is, is het kledingstuk waar de applicatie op moet en een strijkijzer om de applicatie vast te zetten op de kleding. 

Ideaal voor familieuitstapjes, verfraaien van kinderkleding, reünie, personeelsfeest, sportdag, carnavalsverenigingen etc.

Heb je zelf een afbeelding die als strijkapplicatie gewenst is, dan gebruikt je daarvoor de upload mogelijkheid en kies de afmeting naar wens onder: Applicatie Formaat en dan: Eigen Afbeelding plus de gewenste maat aanklikken. Ook is het altijd mogelijk om een speciaal ontwerp te laten maken door onze ontwerpafdeling. Stuur daarvoor een mail met je wensen zodat we een passende offerte kunnen maken.

Heb je meer dan 5 strijkapplicaties nodig dan brengen we graag een vrijblijvende offerte uit.

Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Back to top