Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Als u geen cookies wilt accepteren kunt u hier klikken voor meer informatie.   

Wij streven ernaar de meest bijzondere producent voor cadeau artikelen en gepersonaliseerde artikelen van Nederland te zijn. Wat je ziet op de site is slechts een klein deel van onze mogelijkheden, meestal zijn dit producten die we gemaakt hebben naar aanleiding van wensen van onze klanten. Je kunt bij ons vooral terecht voor al die cadeaus die je niet direct op de sites van anderen terug kunt vinden maar waar je al lang naar op zoek bent. Uitgangspunt is dat alles wat technisch en wettelijk mogelijk is door ons te realiseren is. We maken ècht geschenken met hart en ziel.

Zo hebben we al een gigantische spaarpot in de vorm van een koe gemaakt van wel 80 cm hoog voor de politie Rotterdan Rijnmond, een T-shirt met een bijzondere opdruk voor Volkskrant collumniste en auteur Sylvia Witteman, teenslippers voor Toyota Nederland, bijzondere winkelmandjes voor Dirk van den Broek, een lamp met een opdruk van het geboortekaartje van ons buurmeisje, zijden tafellopers met opdruk van de trouwkaart voor een bruiloft, diverse bijzondere en minder alledaagse geboorteaankondigingen, teenslippers voor de mamagenda van Daphne Deckers en zeer veel andere opdrachten.

Onze kracht is dat we vergaand met je meedenken en door ons uitgebreide machinepark en brede kennis is er geen uitdaging die we niet aan durven. Naast vele druktechnieken beschikken we ook over een krachtige lasergraveermachine, een rotatiegraveermachine, acrylbuigmachine en diverse andere machines die het mogelijk maken elke wens tot een bijzonder en persoonlijk product vorm te geven.

Opdrachten variërend van het ontwerpen van een huisstijl of logo tot het ontwerpen van een passend kado voor een jubilaris, visitekaartjes met spraakmakende accenten, trofeëen, aandenken, ingietingen in kunsthars, monumenten of drukwerk met geurinkten............ we maken er altijd iets moois en bijzonders van.

Omdat al onze producten speciaal voor je op maat gemaakt worden zijn op onze producten de hiervoor geldende wettelijke regels op de wet van retour van toepassing. Bij standaard producten heb je 7 dagen om een product op zicht te houden, bij speciaal voor je vervaardigde producten geldt dit recht niet. Vanzelfsprekend kun je wel altijd retourneren of ruilen bij fabricagefouten of ondeugdelijkheid.

Heb je een wens, mail deze dan naar info@sprankelkado.nl met zoveel mogelijk specificaties, kenmerken en details. Ook voor vragen of opmerkingen kun je ons mailen. Wij streven ernaar binnen 48 uur antwoord te geven. Via telefoonnummer 06-24340617 of 0416-532225 kunt u ons rechtstreeks bereiken.                                                                                                                                                                                                                                                                 

Bestellingen kunt u desgewenst ook afhalen. Dit kan naast onze vaste openingstijden ook op afspraak. Het adres hiervoor is: Burg. Smeelelaan 25b, 5144AP te Waalwijk. 

Wilt u het factuurbedrag het liefst per vooruitbetaling voldoen dan kun je het bedrag overmaken op rekeningnummer: 152683151 tnv Sprankelkado te Waalwijk. Betaal je vanuit het buitenland dan is het te gebruiken IBAN: NL51 RABO 0152 6831 51 

Je kunt bij ons tevens terecht voor de kerstgeschenken aan uw medewerkers. Wij stellen met zorg een bijzonder kadopakket voor je samen. Uiteraard in overleg en altijd conform jouw wensen. 

Met hartelijke groet, 
Het Sprankelkadoteam!

Back to top